Veelgestelde vragen

Aanbieden van uw camper of caravan

Is het aanbieden van mijn camper of caravan via deze site gratis?

Ja. De waardebepaling van uw camper of caravan is volledig gratis en vrijblijvend! Het kost slechts enkele minuten van uw tijd.

Wanneer u een bod doet ben ik dan verplicht mijn camper of caravan aan u te verkopen?

Nee. Wij doen u een bod u bent uiteraard niet verplicht om hiermee akkoord te gaan het is een aanbieding.

Zijn er kosten verbonden aan wanneer u mijn camper of caravan komt bezichtigen?

Nee. Onze biedingen en bezichtingen zijn geheel vrijblijvend en zonder kosten.

Geldzaken

Hoe wordt mijn camper of caravan betaald?

Gaat u akkoord met ons bod dan zorgen wij voor een snelle en correcte afhandeling. U geeft uw eigen financiele voorkeur aan en vrijwaren doen we pas na de betaling! u ontvangt altijd direct geld en een RDW vrijwaring van uw kentekenbewijs.

Betaalt u ook contant?

Ja. In overleg met de klant kan uw camper of caravan contant betaald worden. Voor uw en onze veiligheid beschikken wij nooit over contant geld. Daarom betalen wij uitsluitend op verzoek contant bij de bank.

Belangrijke tips

RDW vrijwaring

Wij raden u aan uw camper of caravan mét RDW vrijwaring te verkopen. Zo voorkomt u dat er onbekenden met een voertuig gaan rijden dat dat op uw naam staat. De gevolgen zijn dan niet te overzien!

Fraude en imitatie vrijwaring

Kijk uit voor fraude en imitatie vrijwaringen. Wees extra alert voor inkopers die contant willen betalen! Wij weten net zo min als u wanneer we met vals geld te maken hebben. Daarom betalen wij uitsluitend op verzoek contant bij de bank voor u en onze veiligheid. Bedankt voor uw begrip!

Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!